Головна перевага цього рецепту – ви можете зробити заготовки та тримати їх у холодильнику до двох діб. Це чудова можливість зекономити час та приділити увагу іншим справам. 24 Канал пропонує взяти до уваги рецепт, яким поділилася переможниця "МастерШеф" Валерія Матрохіна у своєму інстаграмі.
Читайте також Мити чи не мити: як правильно вживати мʼясо, овочі, фрукти та ягоди
Як приготувати ліниві вареники?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 300 грамів кисломолочного сиру;
– 1 яйце;
– 1 столова ложка манки;
– 1 столова ложка борошна;
– 1 столова ложка цукрової пудри;
– 1 столова ложка матчі.
Приготування:
- Змішуємо сир з яйцем, далі вмішуємо всі інші інгредієнти.
- Формуємо кульки зручного розміру.
- Варимо в окропі 5 хвилин, поки не піднімуться на поверхню.
- Подаємо зі сметаною, варенням або ягідним соусом.
Смачного!
Він кращий за лимонад: як приготувати корисний квас з цикорієм.


