Запах – це те, що спочатку привертає увагу в цій страві. Він виразний, сильний, навіть приголомшливий. Як приготувати рамен розповідає 24 Канал з посиланням на Fajne gotowanie.
Цікаво Люля-кебаб із яловичини: рецепт від відомого шефа, який здивує ваших близьких
Рецепт рамену
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 літри бульйону з птиці;
– 200 грамів локшини Рамен;
– 80 грамів ріпчастої цибулі;
– водорості – до смаку;
– 200 грамів пагонів бамбука;
– 4 яйця;
– 140 грамів свіжих грибів шиїтаке;
– 40 грамів свіжих грибів шиїтаке;
– 400 грамів курячого філе;
– 20 грамів кореня імбиру;
– 48 грамів часнику;
– 1 маленький червоний перець чилі;
– спеції: сіль, перець, соєвий соус, сушені трави – до смаку.
Приготування:
- Додайте в бульйон імбир, часник, водорості, сушені гриби шиїтаке і половину чилі.
- Доведіть бульйон до кипіння і варіть протягом 15 хвилин.
- Після цього заправте бульйон соєвим соусом і додайте приблизно чайну ложку.
- Приправте куряче філе травами, дрібкою солі та перцю, а потім обсмажте їх на сковороді з невеликою кількістю олії по 5 хвилин з кожного боку.
- Відваріть яйця до напівкрутості.
- Помістіть їх у холодну воду, доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини.
- Потім швидко охолодіть яйця під холодною водою, щоб зупинити процес варіння.
- Якщо використовуєте суху локшину, відваріть її в бульйоні.
- Обсмажте білу частину цибулі на сковороді і перекладіть у миски, в яких будете подавати рамен.
- На тій же сковороді обсмажте свіжі гриби шиїтаке.
- Розкладіть локшину по мисках і залийте її бульйоном.
- Викладіть зверху розрізане навпіл яйце, нарізану курячу грудку та гриби шиїтаке.
- Для подачі додайте нарізаний перець чилі та подрібнену зелену цибулю.
Смачного!
Салати на Новий рік: рецепти на будь-який смак.