Запах – це те, що спочатку привертає увагу в цій страві. Він виразний, сильний, навіть приголомшливий. Як приготувати рамен розповідає 24 Канал з посиланням на Fajne gotowanie.

Цікаво Люля-кебаб із яловичини: рецепт від відомого шефа, який здивує ваших близьких

Рецепт рамену

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 літри бульйону з птиці;
– 200 грамів локшини Рамен;
– 80 грамів ріпчастої цибулі;
– водорості – до смаку;
– 200 грамів пагонів бамбука;
– 4 яйця;
– 140 грамів свіжих грибів шиїтаке;
– 40 грамів свіжих грибів шиїтаке;
– 400 грамів курячого філе;
– 20 грамів кореня імбиру;
– 48 грамів часнику;
– 1 маленький червоний перець чилі;
– спеції: сіль, перець, соєвий соус, сушені трави – до смаку.

Приготування:

  1. Додайте в бульйон імбир, часник, водорості, сушені гриби шиїтаке і половину чилі.
  2. Доведіть бульйон до кипіння і варіть протягом 15 хвилин.
  3. Після цього заправте бульйон соєвим соусом і додайте приблизно чайну ложку.
  4. Приправте куряче філе травами, дрібкою солі та перцю, а потім обсмажте їх на сковороді з невеликою кількістю олії по 5 хвилин з кожного боку.
  5. Відваріть яйця до напівкрутості.
  6. Помістіть їх у холодну воду, доведіть до кипіння і варіть 3 хвилини.
  7. Потім швидко охолодіть яйця під холодною водою, щоб зупинити процес варіння.
  8. Якщо використовуєте суху локшину, відваріть її в бульйоні.
  9. Обсмажте білу частину цибулі на сковороді і перекладіть у миски, в яких будете подавати рамен.
  10. На тій же сковороді обсмажте свіжі гриби шиїтаке.
  11. Розкладіть локшину по мисках і залийте її бульйоном.
  12. Викладіть зверху розрізане навпіл яйце, нарізану курячу грудку та гриби шиїтаке.
  13. Для подачі додайте нарізаний перець чилі та подрібнену зелену цибулю.

Смачного!

Салати на Новий рік: рецепти на будь-який смак.