Гарячий шоколад – це горнятко насолоди, від якого не відмовляться ані діти, ані дорослі. Готувати його просто, а враження завжди найкращі. 24 Канал пропонує в цьому впевнитися з рецептом BBC Good Food.

Буде цікаво Врятує в останню мить: готуємо смачнющий пляцок швидко та просто

Рецепт гарячого шоколаду

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 250 мілілітрів молока;
– 1 столова ложка какао;
– 1 – 2 столові ложки м’якого світлого коричневого цукру;
– 25 грамів дрібно нарізаного улюбленого шоколаду + трішки для прикраси;
– 1 столова ложка збитих вершків або вершків із балончика.

Приготування:

  1. Підігрійте молоко, какао, цукор і подрібнений шоколад у невеликій каструлі на середньому вогні, помішуючи, поки суміш не стане гарячою, а шоколад повністю не розчиниться.

  2. Збийте, щоб какао добре змішалося.

    Перелийте гарячий напій у чашку.

  3. Зверху додайте збиті вершки, щоб вони красиво трималися на поверхні.

  4. Перед подачею посипте напій тертим шоколадом п.

Смачного!

Його люблять усі: як зробити традиційний узвар.