Соковитий, яскравий та апетитний – кабачковий рулет цілком заслужено претендує на титул найкращої закуски літа. Він легкий у приготуванні та не буде зайвим навіть на святковому столі, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Цікаво Традиції – це смачно: готуємо верещаку – автентичні реберця у квасі
Рецепт кабачкового рулету з вершковим сиром
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 500 грамів кабачків;
– 3 яйця;
– 4 столові ложки борошна;
– 2 столові ложки сметани;
– сіль до смаку;
начинка:
– 180 грамів вершкового сиру;
– 2 – 3 столові ложки сметани;
– 2 – 3 зубчики часнику;
– сіль, перець, зелень до смаку;
– 2 помідори;
– 1 огірок;
– за бажанням лосось.
Приготування:
- Для начинки з’єднуємо всі інгредієнти та добре перемішуємо.
- Огірки й помідори нарізаємо невеликими кубиками.
- Кабачок натираємо на тертці, додаємо сіль, перемішуємо й залишаємо на 10 хвилин, щоб пустив сік. Потім ретельно віджимаємо зайву рідину.
- До підготовленого кабачка додаємо яйця, сметану, борошно та сіль. Усе ретельно перемішуємо до однорідної маси.
- Викладаємо кабачкове тісто тонким шаром на деко, застелене пергаментом.
- Випікаємо у розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 – 30 хвилин до рум’яності.
- Даємо основі охолонути, обережно перевертаємо, викладаємо зверху сирну начинку та нарізані овочі.
- Скручуємо в рулет, загортаємо у харчову плівку та ставимо в холодильник на кілька годин для стабілізації.
Смачного!
Розкішний порятунок від спеки: рецепт малинового сорбету.


