Він легко готується, виходить соковитим та хрумким, а його смак не залишить байдужим нікого. Рецептом такого салату з молодої капусти ділиться 24 Канал з посиланням на "Добрі Новини".

Читайте також Готується за хвилину: найоригінальніший літній салат з огірків

Салат з молодої капусти

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:
– 500 грамів молодої капусти;
– 1 морква;
– 1 свіжий огірок;
– 400 грамів консервованого горошку;
– 15 грамів петрушки.

Для заправки:
– 15 мілілітрів оцту 9%;
– 30 мілілітрів води;
– 1 чайна ложка солі;
– 3 чайні ложки цукру;
– 30 мілілітрів рослинної олії.

Приготування:

  1. Візьміть невелику головку молодої капусти та дрібно нашаткуйте її.
  2. Перекладіть капусту в миску, натріть до неї молоду моркву. Далі наріжте огірок тоненькою соломкою. Додайте його до інших овочів у мисці.
  3. Із зелені можете використати петрушку та кріп. Додайте банку консервованого горошку й приготуйте заправку.
  4. В окрему миску влийте оцет, воду, рослинну олію, додайте сіль та цукор. Все добре перемішайте до повного розчинення цукру та солі.
  5. Вилийте заправку до салату та перемішайте. Поставте його в холодильник хоча б на 30 хвилин.

Смачного!

Теж приготуйте: салат з куркою та апельсином.