Смачно і ситно без зайвих зусиль – саме такий опис найкраще підходить для цього супу. Готувати його легко, а весь процес займає лічені хвилини, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Читайте також Склянка кефіру і яйце – а результат як в ресторані: простий торт, за який цілують руки

Рецепт швидкого супу з ковбасками

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 3

Інгредієнти:
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– 2 мисливські ковбаски;
– 1,2 літра води;
– 2 картоплі;
– 2 плавлені сирки;
– 50 грамів грінок.

Приготування:

  1. Обсмажте на сковороді подрібнену цибулю та натерту моркву.
  2. Додайте нарізані ковбаски та смажте ще протягом двох хвилин.
  3. Додайте нарізану кубиками картоплю та обсмажте протягом декількох хвилин.
  4. Перекладіть усі інгредієнти в киплячу воду та варіть до готовності картоплі.
  5. Додайте плавлений сир, ретельно перемішайте та варіть ще протягом п'яти хвилин.
  6. Подавайте страву з грінками для хрусткої текстури.

Смачного!

Без яєць та борошна: манник, який позмагається з будь-яким тортом.