Таке м'ясо ідеально поєднується з рисом. Про всі секрети приготування інформує 24 канал з посиланням на Beszamel.

Цікаво Нові салати до святкового столу: ідеї для новорічного меню – ви такого ще не куштували

Куряче філе у соєвому соусі

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 4 курячі філе;
– 3 столові ложки олії;
– 2 столові ложки молока.
Для соусу:
– половина склянки соєвого соусу;
– 3 столові ложки меду;
– 2 зубчики часнику.

Приготування:

  1. Розчиніть мед у соєвому соусі, додайте дві столові ложки води та продавлений часник.
  2. Наріжте м’ясо смужками поперек волокон і помістіть у маринад. Залиште м’ясо в холодильнику на 2 години.
  3. Після маринування обсмажте м’ясо в олії на сковороді, поки воно не стане м’яким і не підрум’яниться, а зайва рідина випарується. Наприкінці смаження додайте молоко і прогрійте страву.
  4. За бажанням посипте м’ясо білим кунжутом.

Неймовірний смак: що приготувати на десерт.