Але не всі знають, як правильно варити цю екзотичну кашу. Тому сьогодні 24 Канал з посиланням на bobsredmill розповідає, як смачно зварити булгур.
Читайте також Більше не пригорить та не прилипне: як треба хитро смажити картоплю
Як правильно варити булгур
- Час: 20 хвилин
- Порції: 2 – 3
Інгредієнти:
1 склянка булгуру;
2 склянки води.
З морепродуктами від ТМ "Водний Світ" створити свято для всієї родини – легко! Заморожені мідії та креветки збережуть смак моря у кожній страві, а крабові палички “Сніжний краб” зроблять навіть звичний салат особливим.
Приготування:
- Змішайте булгур та воду в каструлі.
- Доведіть до кипіння: накрийте кришкою, зменште вогонь до слабкого і варіть до готовності, близько 12 хвилин.
- Злийте зайву рідину і розпушіть булгур вилкою.
До слова, східна каша буде набагато смачнішою, якщо її перед варінням підсмажити на сухій сковороді 5 хвилин. Тоді у страви з'явиться легкий горіховий присмак. І слід додати, що булгур не потрібно промивати.
Також булгур можна приготувати без варіння – методом замочування. Покладіть булгур у миску, додайте 1 склянку окропу, перемішайте і дайте постояти приблизно 1 годину. Злийте зайву рідину.
А ви знаєте: як варити холодець, щоб він вийшов прозорим.