Якщо ви збираєтеся подавати до столу мʼясо або картоплю – обовʼязково додайте до них мариновані кабачки. Ви точно про це не пошкодуєте і захочете повторювати знову і знову, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Цікаво Раз, два – і готово: Єфросиніна показала, як зварити кукурудзу лише за 5 хвилин

Як швидко замаринувати кабачки?

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів кабачків;
– 1 цибуля;
– пучок петрушки;
– пів чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка цукру;
– 3 столові ложки яблучного або винного оцту;
– 3 столові ложки гірчиці;
– червоний гострий перець на смак.

Приготування:

  1. Кабачки та цибулю нарізаємо кільцями. Найкраще це зробити за допомогою овочерізки. Змішуємо у пакеті.
  2. Додаємо посічену петрушку.
  3. Додаємо в пакет решту інгредієнтів та добре струшуємо.
  4. Залишаємо в холодильнику на 10 – 15 хвилин. Якщо є більше часу, то закуска буде ще смачнішою.

Смачного!

Їх буде мало, скільки не заготуєте: кабачки по-корейськи на зиму.