У цю суботу в спортивно-інформаційному центрі "Parimatch.ua" проект "Експерти біатлону" вже втретє збере шанувальників самого захоплюючого зимового виду спорту. На великому екрані в першому біатлонному залі фанати зможуть подивитися та прокоментувати 2 старти – переслідування у чоловіків і жінок. Спеціальним "зоряним" гостем зустрічі стане В'ячеслав Деркач, відомий біатлоніст, який тричі ставав призером чемпіонатів Європи і двічі потрапляв на подіум в особистих гонках на етапах Кубка світу, а зараз він — директор Чернігівського Державного центру олімпійської підготовки.

В'ячеслав весь день проведе з шанувальниками біатлону та журналістами. Під час зустрічі запланована автограф-сесія, біатлонна батл-вікторина, "живе" коментування, покази та обговорення захоплюючих фінішів і легендарних перемог.

Велике спасибі проекту "Експерти біатлону", що запросили взяти участь у ньому. Я сподіваюся, що разом з вболівальниками ми зможемо максимально підтримати наших біатлоністів. Адже гонки у цей день обіцяють бути складними: погода в Австрії зовсім не на руку спортсменам. Але ми сподіваємося на краще! Крім цього, думаю, зможу розповісти фанатам кілька цікавих історій з життя біатлоністів!
— прокоментував майбутню зустріч В'ячеслав Деркач.

Вперше в цьому році, завдяки проекту "Експерти біатлону", організованому на спорт-платформі ТОВ "Парі-Матч", у фанатів з'явилася можливість не просто спостерігати за змаганнями, але і познайомитися один з одним, самостійно аналізувати результат перегонів нарівні з відомими спортивними коментаторами і аналітиками.

Дружня атмосфера, трансляції Кубка світу на великому екрані, спеціальні біатлонні коктейлі ("Безстрашна Тора", "Міцний горішок Бьорндален"), гаряче обговорення перегонів, "живе" коментування та подарунки за найкращі прогнози — це проект "Експерти біатлону". Підтримай українських біатлоністів разом з "Parimatch.ua"!

Детальніше про проект та розклад трансляцій можна дізнатися в офіційних спільнотах «Parimatch.ua» у соцмережах.

https://www.facebook.com/parimatch.ua/?fref=ts
https://vk.com/pari_match_ua

Офіційний інтернет-партнер проекту "Експерти біатлону" — XSPORT.UA
Інформаційний партнер – BIGMIR.NET

До відома:
Проект "Експерти біатлону" — місце зустрічі експертів-біатлоністів, медіа-експертів і фанатів-експертів. На кожну програму, крім відомого біатлоніста, офіційно заявлений медіа-експерт (спортивний журналіст). Кожна редакція має право запропонувати свого спеціаліста для участі у проекті.

Автор ідеї та ведуча програми – спортивний журналіст Олена Романова.
Додаткова інформація: Ростислав Самарцев (093) 230-52-07