Тур стартував у Луцьку, де "Волиньбаскет-WOG" здобула непросту перемогу над столичним "Інфізом". Перед заключною чвертю "лицарі" програвали 8 очок, але зуміли переломити хід гри і здобути другу поспіль звитягу.

Наступного дня в Одесі "Черкаські Мавпи" взяли реванш у БІПИ, а лідер чемпіонату "Хімік" виграв у Миколаєві. "Корабели" дали бій фавориту, але у вирішальні хвилині холоднокровність допомогла гостям здобути перемогу.

Три гри відбулося у суботу. В Одесі БІПА впевнено здолала "Миколаїв", не давши "корабелам" навіть шансу на позитивний результат.

У Запоріжжі "козаки" поступилися "Кривбасу". Першу половину гри команди провели на рівних, але потім криворіжці показали, чому є претендентами на призові місця у чемпіонаті.

У центральній грі туру "Хімік" приймав "Черкаські Мавпи". Вийшло цікаве протистояння. Довгий час лідирували "Мавпи". Але наприкінці третьої та на початку четвертої чвертей господарі зробили неймовірний ривок - 18:0, відправивши черкащан у глибокий нокаут.

Завершився тур там, де й почався - у Луцьку. Знову "лицарі" грали проти столичної команди. Але проти "Динамо" у "Волиньбаскет-WOG" гри не вийшло. Кияни з початку зустрічі заволоділи ініціативою і впевнено перемогли.

Таким чином, після 8-го туру трійка лідерів чемпіонату України виглядає так: "Хімік" - 25 очок, "Кривбас" - 23 і БІПА - 21. У зоні аутсайдерів "двовладдя": "Інфіз" та "Волиньбаскет-WOG" мають по 11 очок.

Суперліга Фаворит Спорт. 8 тур

Волиньбаскет-WOG (Луцьк) - Інфіз (Київ) - 76:72
Перше коло - 74:90

БІПА (Одеса) - Черкаські Мавпи - 71:89
Перше коло - 80:72

Миколаїв - Хімік (Южне) - 69:80
Перше коло - 53:78

БІПА (Одеса) – Миколаїв - 79:67
Перше коло - 61:72

Запоріжжя - Кривбас (Кривий Ріг) - 59:76
Перше коло - 60:85

Хімік (Южне) - Черкаські Мавпи - 89:74
Перше коло - 81:62

Волиньбаскет-WOG (Луцьк) - Динамо (Київ) - 40:68
Перше коло - 45:71

Найцікавіші моменти матчу Хімік - Черкаські Мавпи

Читайте також: Олексій Лень поставив особистий рекорд у NBA