Варто зазначити, що матч викликав ажіотаж. Тож за декілька днів до її початку усі квитки на гру на стадіоні "Чорноморець" розкупили.

Дивіться відео, як "Шахтар" забив гол "Динамо" у матчі за Суперкубок

Матч в Україні можна буде переглянути одразу на двох телеканалах – ТРК "Україна" та "Футбол 1". Початок трансляції – о 20:50, сам матч розпочнеться о 21:00.

Також матч "Динамо" – "Шахтар" дивитися онлайн можна буде легально на сайті Oll.tv. Однак перегляд на цьому відеосервісі вимагає реєстрації, а також платний. За місячний абонемент слід заплатити 89 гривень. Зате там можна буде одразу переглянути повтор та отримати доступ до прямих трансляцій інших футбольних матчів, у тому числі й Ліги чемпіонів та Ліги Європи, а також чемпіонату України.

Текстову онлайн-трансляцію проведе і сайт Спорт24.

Варто зазначити, що "Шахтар" має більше перемог у матчі за Суперкубок. Правда, при цьому динамівці частіше виявлялися сильнішими донеччан: шість проти п'яти. Річ у тім, що у "гірників" в Суперкубку раніше також були суперниками сімферопольська "Таврія", донецький "Металург" та одеський "Чорноморець". Тоді як "Динамо" тільки один раз грало не з "Шахтарем" у фіналі – 10 років тому туди пробилася полтавська "Ворскла".

Тест: Що ви знаєте про Суперкубок України?

На користь "Динамо" говорить і той факт, що ні Мірча Луческу, ні Паулу Фонсека не вигравали Суперкубок України у своїх дебютних матчах. Цього разу на чолі "гірників" дебютує Луїш Каштру.