Динамо – Ворскла: прогноз

Завдання киян на другу половину сезону – втримати другу сходинку. Навряд чи "біло-сині" серйозно розраховують дати бій "Шахтарю" за золото чемпіонату України, враховуючи 14 очок відриву. Таким чином, кияни мають можливість зосередитися на боротьбі за срібло чемпіонату.

Натомість полтавську команду, яка посеред сезону змінила тренера, в другій частині сезону чекає боротьба за виживання. Наразі "Ворсклу" від останнього місця відділяє всього три очки.

До теми: Матч "Динамо" – "Ворскла", який повинен пройти без глядачів, зможуть відвідати діти – деталі

Прогноз Favbet

"Динамо" очевидний фаворит матчу. Перемогу підопічних Олексія Михайличенка оцінюють коефіцієнтом 1,16. Коефіцієнт на те, що господарі переможуть з різницею в один м'яч – 3,90.

Для наставника "Ворскли" Юрія Максимова матч проти "Динамо" є особливим, адже він свого часу був гравцем киян. Коефіцієнт на те, що Максимов завдасть поразки "Динамо" – 14. Нічия у матчі – коефіцієнт 8,50.

Прогноз PariMatch

Очевидно, що господарі прагнуть здобути впевнену перемогу, щоб з якнайкращим настроєм влитися у другу половину сезону. Коефіцієнт на те, що "Динамо" переможе і ТБ 2.5 – 1,58. Якщо ж господарі здобудуть перемогу і ТМ 2.5 – 3,85.

Читайте також: "Динамо" проведе матч на іншому стадіоні, щоб відбути покарання за расизм на грі з "Шахтарем"

Навряд чи полтавцям вдасться засмутити іменитого суперника. Натомість "Ворскла" може розраховувати на нічию. Коефіцієнт на те, що гості не програють і ТБ 2.5 – 13,0.

Прогноз 1xbet

У компанії 1xbet пропонують спрогнозувати, з яким рахунком завершиться гра. Одним з найбільш популярних результатів є перемога "Динамо" з рахунком 1:0. Коефіцієнт на цей результат – 8.

У свою чергу "Ворскла" тільки одного разу у своїй історії вивезла з Києва перемогу з рахунком 2:0. Коефіцієнт на те, що полтавці повторять досягнення – 100.

Поєдинок "Динамо" – "Ворскла" буде історичним для України. Вперше у найвищому дивізіоні буде використовуватися система відеоповторів VAR.