Про це відверто розповіла дівчина у своєму Instagram. Історією спортсменки вболівальники були вражені.

Читайте також Українка Марина Мороз перемогла бразилійку та встановила новий рекорд UFC: відео

Відверте зізнання українки

Багато людей не знають про життя дівчини до кар'єри в UFC. Як зізналась Марина, що у соцмережах вона викладає лише найкращі моменти зі свого життя.

За вісім років у змішаних єдиноборствах у дівчини ніколи не брали інтерв'ю представники українських ЗМІ, не було спонсорів.

Завдяки своїй наполегливості Марина Мороз стала першою та поки єдиною українкою в UFC.

За її словами, багато людей брехали Марині та використовували її. Дівчині довелось жити у коморі в тренажерному залі на підлозі.

Найважче мені було у 10 років, я працювала на фермі. Доїла корів, працювала у саду, розвантажувала машини із зерном,
– щиро розповіла Мороз.

Дівчині снилось те, що вона буде професійним спортсменом у змішаних єдиноборствах. Її часто запитують, як вдавалось поєднувати роботу та тренування, але вона завжди відповідає, що потрібне лише бажання та сила.

Досягнення Марини Мороз: головне

  • Чемпіонка України та Кубка світу з кікбоксингу, чемпіонка України з боксу серед юніорів.
  • Марина Мороз дебютувала у змішаних єдиноборствах у 2013 році на турнірі Oplot Challenge 89. Вона достроково перемогла і наступних п'ять поєдинків.
  • У 2015 році Марина підписала контракт з UFC та стала першою українкою у цій лізі.
  • Перший бій в UFC Марина провела вже у квітні. Перемогла українка суперницю Джоанну Калдервуд, яка ще жодного разу не зазнавала поразок (9-0 на момент бою). За що Марина Мороз отримала звання "больовий вечора" та винагороду.
  • У серпні на UFC Fight Night: Holloway vs. Oliveira зазнала першої поразки в кар'єрі від канадки Валері Леторно за рішенням суддів.
  • У червні 2017 року Марина Мороз зіткнулася з колишньою чемпіонкою UFC Карлою Еспарзою на UFC Fight Night: Chies vs. Lee. Вона програла бій одностайним рішенням суддів.
  • На початок 2018 року, вона займала 15 місце в офіційних рейтингах UFC Strawweight.