Бій відбувся 26 жовтня у Лондоні на арені O2. Боксери билися не тільки за Кубок Мохаммеда Алі. На кону стояли титули чемпіона світу за версіями WBA Super і IBF та пояс WBC Diamond.

Читайте також: Ломаченко: Тепер ми зможемо організувати багато цікавих поєдинків

Краще поєдинок розпочав Прогрейс, який рухався швидше та працював цікавіше: точний джеб та удари по корпусу. Тейлору вдалося швидко нав'язати бій на ближній дистанції, тому американець втратив перевагу в роботі ніг і зник його джеб.

Британець не тільки вирівняв хід бою, а й захопив ініціативу. Прогрейс спробував переламати хід бою після екватора, попрацював з дистанції, записав у свій актив декілька раундів.

Проте Тейлор знову збільшив темп бою, нав'язав справжню бійню. Зрештою, боксери пройшли всю дистанцію з 12 раундів. Рішенням суддів перемогу здобув Тейлор: 114:114, 115:113 і 117:112.

Джош Тейлор – Реджис Прогрейс відеоогляд бою

Хто став першим чемпіоном WBSS? 21 липня 2018 року відбувся перший в історії фінал Всесвітньої боксерської суперсерії. У першій важкій вазі чемпіоном став українець Олександр Усик.

У фіналі, який відбувся у Москві, Усик переміг росіянина Мурата Гассієва. Водночас Каллум Сміт завоював кубок Мохаммеда Алі у другій середній вазі.