Ніхто з букмекерів не вірив у перемогу росіянина. Так і сталося. Джошуа захопив ініціативу з першого раунду. Хоча ще на початку бою Повєткін і здивував чемпіона, про що Джошуа заявив своєму тренеру. Але це все, чим відзначився росіянин. Далі бій був повністю за британцем.

Читайте також: Джошуа – Повєткін: відео бою

Єдине, на що міг сподіватися Повєткін – lucky punch, що один з його ударів пройде. Та Джошуа не давав на це жодних шансів.

У сьомому раунді Повєткін невдало пішов в атаку і напоровся на моментальну відповідь від Джошуа. Все закінчилося тим, що росіянин опинився на ринзі. Він піднявся і був готовий продовжити бій, і рефері дав добро. Та вже за декілька секунд удари від Джошуа посипалися на Повєткіна, і тренер росіянина мало не вибіг на ринг, щоб захистити його. Суддя одразу ж зупинив бій, а Повєткін просто впав на ринг.

Джошуа захищає свої титули. І надалі залишається непереможним. Також він заробляє 20 мільйонів фунтів стерлінгів. Повєткін програє другий поєдинок на професійному рівні (перший – у Москві у 2013 році Володимиру Кличку). Він за цей бій заробив 6 мільйонів фунтів стерлінгів.