Ще перед початком гонки по трасі проїхав син Жиля Вільнева за кермом Ferrari 312T. Саме на цьому автомобілі канадець виграв гран-прі Канади у 1978 році.

Читайте також: Формула-1: гран-прі Канади виграв Феттель

Ferrari 312T на трасі у Монреалі

Сама гонка розпочалася битвою за друге місце між Боттасом та Ферстаппеном. Однак першому вдалося зберегти свою позицію на стартових поворотах. Феттель ж зумів відірватися від переслідувачів

Боттас та Ферстаппен ведуть боротьбу за другу позицію

Читайте також: Ромен Грожан збив бабака під час практики гран-прі Канади

Ще на першому колі сталася єдина аварія за всю гонку – зіткнулися Гартлі та Стролл. Першого з них навіть госпіталізували для обстеження.

Аварія на гран-прі Канади Гартлі та Стролла

Мало не привів до зіткнення інцидент між Карлосом Сайнсом та Серхіо Пересом. Однак останній зумів втримати болід, хоч і втратив чимало позицій. Стюарди не залишили цей випадок без уваги.

Зіткнення між Пересом та Сайнсом на гран-прі Канади

Честь помахати картатим прапором про закінчення гонки отримала модель Вінні Харлоу. Однак з незрозумілих причин дівчина це зробила на коло раніше. Добре, що ніхто з пілотів не виключився з боротьби, і продовжили перегони.

Картатий прапор за коло до фінішу

Першим до фінішу добрався Феттель. Це 50-та перемога у його кар'єрі. І перша за 14 років для Ferrari на гран-прі Канади. Окрім того, німець очолив загальний залік, обійшовши Хемілтона.

Фініш Феттеля на гран-прі Канади

Радість команди Ferrari