Андрієм Ярмоленко показував жест, що символізує схрещені молотки – символ його команди "Вест Хем". Цікаво, що такий же елемент знаходиться на емблемі "гірників". Слова Степаненка цитує Tribuna.com.

Читайте також Футболіст "Динамо" назвав Ярмоленка майстром дворового футболу

Ніколи не говори ніколи. Він же говорив, що в "Шахтар" ніколи не перейде, але "молотки" довелося показати. Так що Андрюха молодець. Я сміявся з цього. У збірній ми жартували над ним в цьому плані.

У нього така ситуація виникла, що "Боруссія" стала запрошувати більше молодих футболістів. Хороший варіант з "Вест Хемом", класна команда в Лондоні, АПЛ. Як мінімум, він ні в чому не втратив. Якби тільки не травми, він би там запалив нормально,
– зазначив Степаненко.


"Молотки" у виконанні Андрія Ярмоленка / Фото: AFP

Що відомо про кар'єру Андрія Ярмоленка у "Вест Хемі"

11 липня 2018 року Ярмоленко став гравцем англійського клубу "Вест Хем Юнайтед", перейшовши з дортмундської "Боруссії" за 22 млн фунтів стерлінгів, плюс 3 млн фунтів можуть бути виплачені у вигляді бонусів.

Підписав контракт на 4 роки. Дебютував 12 серпня в матчі проти "Ліверпуля" (0:4), вийшов на 67-й хвилині замість Марко Арнаутовича. 16 вересня забив перші голи за клуб: на 11-й хвилині з пасу Арнаутовича і на 31-й хвилині з пасу капітана команди Марка Нобла, матч закінчився 3:1.

20 жовтня 2019 року в матчі 9 туру АПЛ проти "Тоттенхема" отримав травму ахіллового сухожилля і вибув з футболу як мінімум на півроку.