Як повідомив ведучий програми ТаТоТаке" Костянтин Андріюк, футболіст після аварії покинув місце ДТП, що заборонено чинним законодавством. Окрім того, він зняв номерні знаки з автомобіля.

Розбитий автомобіль гравця "Олімпіка" Максима Дегтярьова (фото: ТаТоТаке)

Причиною для "втечі" стало те, що гравець поспішав на матч його команди проти "Арсенал-Київ". У цій грі Дегтярьов не лише зіграв, але й забив третій гол своєї команди, а "Олімпік" переміг 1:3.

Читайте також: Арсенал-Київ – Олімпік: відео голів та моментів матчу

Варто додати, що після матчу Дегтярьов повернувся на місце ДТП. Однак тут виникли нові проблеми.

"Номери, які він зняв одразу після ДТП, записані на іншу машину. А в техпаспорті у Порше вказано інший колір. Поліції довелось викликати слідчо-оперативну групу. Поліція вилучила у Дегтярьова і водійське посвідчення, і розбиту машину. Будуть з’ясовувати, чому авто оформлено мутними схемами", – йдеться в повідомленні.

Згодом з'явилася інформація, що це в автомобіль Дегтярьова влетіла Ауді на парковці. При цьому поліція прибула на місце аварії, де футболіст і надав необхідні свідчення. Однак через те, що він запізнювався на гру, гравець залишив документи та ключі від автомобіля правоохоронцям. Коли ж після матчу він повернувся на місце ДТП, поліцейські також там були.