"Дніпро" – "Кременчук" 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Шайби: 0:1 Кисельов (Хрішпенс), 38:39. 0:2 Ворона (Савченко), 56:35. 1:2 Коляда (шостий польовий), 58:36

Читайте також: "Динамо" несподівано перемогло "Донбас" у матчі УХЛ

Команди підтвердили статус лідерів чемпіонату ще на старті поєдинку, коли під час всього першого періоду команди одно боролися на кожному клаптику майданчика і не давали противникові відзначитися в своїх воротах. Варто відзначити і блискучу гру голкіперів Олега Петрова і Микити Гордюшина, які надійно захищали свої володіння, не дозволяючи відкрити рахунок в матчі.

Нулі на табло залишалися аж до кінця другої двадцятихвилинки, коли Микола Кисельов все-таки зміг скористатися помилками херсонців в обороні і відправити шайбу точно у верхній кут воріт Олега Петрова.

Третій період команди провели так само активно і напружено, однак закинуті шайби вболівальники побачили лише під кінець періоду – спочатку Олексій Ворона збільшив перевагу своєї команди, а потім капітан "Дніпра" Микола Коляда зміг повернути херсонців в гру. Але дебютанту чемпіонату не вистачило часу і сил, щоб перевести гру в овертайм.

Таки чином "Кременчук" з 26 очками займає перше місце в турнірній таблиці, а "Дніпро" з 25 балами опускається на друге місце.

"Білий Барс" – "Крижані Вовки" 1:3 (0:0; 1:1; 0:2)
Шайби: 1:0 Таран (Качан – більш.), 24:29. 1:1 Мікульчик (Овчинніков), 26:17. 1:2 Н. Дворник (Федосов, Овчинніков), 40:17. 1:3 Черемнов (Федосов – більш.), 57:38

Читайте також: Вперше у чоловічому чемпіонаті України з хокею буде виступати дівчина

Раніше команди вже грали матч між собою, і перемога в тій грі залишилася за "Білим Барсом". Перемога ж у сьогоднішній грі дозволяла білоцерківцям вийти на 4 місце в турнірній таблиці, а "Крижаним Вовкам" – піднятися з останнього місця на сходинку вище.

Перший період пройшов в рівній боротьбі з невеликою перевагою "барсів". Друга двадцятихвилинка була менш активною, зате результативною - в середині періоду команди обмінялися закинутими шайбами. Спочатку у "Білого Барса" відзначився Павло Таран, а через майже дві хвилини відповідь прилетіла від Сергія Мікульчика.

На старті третього періоду «Крижані Вовки» вийшли вперед завдяки точному кидку Миколи Дворника. "Білий Барс" активно йшов в атаку в спробах відігратися, проте отримав контратаку від Івана Федосова, який віддав майстерний пас на Олексія Черемнова - той встановив підсумковий рахунок зустрічі 1:3.

Перемога в матчі дозволила "Крижаними Вовкам" обійти "Білий Барс", і посісти п'яте місце в турнірній таблиці.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24