Команди можуть зустрітися тільки у раунді плей-офф, при чому будуть розведені на груповому етапі. Відтак, збірна України не зможе потрапити в групу B, три гри якої відбудуться в Санкт-Петербурзі.

Читайте також: Україна на Євро-2020: ймовірні суперники та де будуть грати

На запитання про те, чи потрібен цей матч, Колосков відповів, що це залежить від футболістів. "Це не від нас залежить, залежить від футболістів. Якщо будуть грати добре, у будь-якому випадку це може статися", – цитує Колоскова ua.tribuna.com.

Але нічого страшного не станеться, якщо Росія зіграє з Україною у півфіналі. Звичайно, сюди прив'яжуть політику, але самі футболісти гратимуть у рамках правил,
– зазначив росіянин.

Також Колосков зазначив, що не боїться, що будуть провокації. "Поле – це не те місце, де потрібно чекати провокації".

Це важливо: Україна зіграє на Євро-2020: де купити квитки на фінальну стадію та яка ціна

Що стосується глядачів, є правоохоронні органи, які розберуться. Звичайно, можливі сутички в містах, але це вже не має до футболу жодного відношення,
– резюмував Колосков.

Збірна України теоретично може зіграти в Санкт-Петербурзі (Росія) у матчі 1/4 фіналу.

Що відомо про вихід України на Євро-2020?Збірна України вперше у своїй історії напряму вийшла на груповий етап чемпіонату Європи. Євро-2020 – стане третім поспіль для збірної України. Українці вийшли з першого місця в групі B, набравши за 7 матчів 19 очок.

17 листопада "синьо-жовтим" слід здобути бодай 1 бал, щоб гарантувати собі місце у першому кошику під час жеребкування групового етапу. Жеребкування відбудеться 30 листопада. Друга фаза продажу квитків стартує у грудні.