Олександрія – Львів 0:1
Гол:
Педро, 58

Дивіться також: Гравці "Баварії" прийняли пивний душ під час святкування 29-го чемпіонства: фото, відео

Обидві команди перед грою переслідували різні цілі. Якщо "Олександрія" могла оформити бронзові нагороди, то "Львів" більше бореться за престиж, оскільки програв шість матчів поспіль. Також "містяни" практично втратили шанси потрапити у топ-5, щоб у наступному сезоні грати у Лізі Європи.

У першому таймі команди практично не створили гострих моментів. На 13-й хвилині небезпечний кутовий був у гостей, який закінчився ударом головою, але Паньків, хоч і незграбно, але зміг відбити м'яч. Свій момент на 18-й хвилині мала "Олександрія". Господарі виконали штрафний, але Бандура не тільки дотягнувся до м'яча, але й примудрився його забрати до рук. Перша половина гри завершилася без голів.

Відразу по перерві "Львів" мав стовідсотковий момент забити. Бруно вийшов віч-на-віч з Паньківим, але не зумів переграти воротаря з близької дистанції. На 56-й хвилині здалеку пробив Педро й м'яч після рикошету ледь не залетів у ворота. А на 58 хвилині гості таки досягли свого. Педро замкнув простріл Бруно з флангу й м'яч опинився у куті воріт Паньківа – 1:0.

Пропущений гол активізував "Олександрію", яка побігла відіграватися. На 62 хвилині Сітало змістився з флангу в центр і пробив. Але м'яч пролетів повз ворота Бандури. За 2 хвилини вже "Львів" втік у контратаку й міг забивати другий гол. Але Бруно чомусь зупинився й віддав неточну передачу. Як виявилося, активність обох команд у середині другого тайму була найбільш багатою на гострі моменти. До завершення матчу голів більше не було, відтак "Львів" переміг.

Завдяки цій перемозі "Львів" не тільки перервав невдалу серію, але й набрав 33 очки. Львів'яни ще зберігаються математичні шанси пробитися до кваліфікації Ліги Європи. У свою чергу "Олександрія" відклала святкування здобуття бронзових нагород. Якщо "Зоря" переможе "Шахтар", то скоротить відставання від "Олександрії" до шести очок за три тури до завершення чемпіонату.

Олександрія – Львів – відеоогляд матчу