Олександрія – Сент-Етьєн 2:2

Голи: Безбородько, 84, Задерака, 90+1 – Хазрі, 24 (пен), Камара, 72

Матч привертав до себе підвищену увагу. Але не самою грою чи ситуацією в групі. За день до матчу у Львові (саме тут єврокубкові зустрічі проводить "Олександрія") побилося близько сотні українських та французьких фанатів. Їх довелося розбороняти поліції. Не обійшлося без затриманих. А також пошкодженого поліцейського авто.

Як це було: Українські та французькі вболівальники вдруге за день побилися в центрі Львова: фото та відео

Свої нагоди у першому таймі змарнувала і "Олександрія". Обидві не реалізував Євген Банада. У першому випадку Мірошніченко так і не зумів завдати удару, тож м’яч відлетів до його партнера – удар Банади Руффьє у стрибку відбив.

За декілька хвилини голкіпер "Сент-Етьєна" знову був змушений вступати у гру після удару Євгена. Тут варто відзначити атаку "Олександрії" в дотик.

Натомість мало не єдиний провал в обороні "Олександрії" виявився для команди фатальним. Хазрі зумів втекти від захисників, але був збитий у штрафному Паньківим. Голкіпер отримав жовту картку, а у його ворота призначено пенальті. Сам Хазрі й реалізував 11-метровий, розвівши м’яч та воротаря по різних кутках.

Після цього ще міг забивати Беріч, але і його удар у кут воріт виявився неточним.

До слова: Яремчук неймовірним ударом забив за "Гент" у матчі Ліги Європи: відео

У другому таймі на полі продовжила точитися запекла боротьба. Фолів було чимало. Один з таких призвів, що "Олександрія" отримала право на штрафний удар неподалік карного майданчика гостей. Пробивав Лучкевич, і м’яч після рикошету залетів у за лінію воріт. Однак його не було зараховано, адже він влучив у спину Банади, який перебував у положенні поза грою.

Натомість "Сент-Етьєн" у атаці у відповідь забив гол. Відзначився Камара.

Та "Олександрія" і після цього не збиралася здаватися. Команда продовжувала насідати на ворота суперників. І в одній з атак Безбородько таки відправив м’яч за лінію воріт. Хоча Руффьє і був близький до того, щоб відбити м’яч. А згодом навіть не хотів віддавати його супернику, вказуючи на ймовірний фол. Але арбітр порушення не зарахував, а гол – так.

Нічию для "Олександрії" врятував Задерака. Максим вийшов на поле на 78-й хвилині. Після подачі з кутового Руффьє зіграв на виході. Але вибити м’яч далеко не зумів. На лінії штрафного майданчика його й підхопив Задерака, та ударом під перекладину зрівняв рахунок у матчі.

"Олександрія" грає внічию та зберігає шанси на вихід в 1/8 фіналу Ліги Європи, попри те, що вона посідає остання місце. У команди три набрані очки. Стільки ж в "Сент-Етьєна". У другого "Вольфсбурга" – п’ять. Лідирує "Гент", який набрав 8 очок. Все завдяки українцю Яремчуку, який допоміг перемогти німецьку команду на виїзді.

Відеоогляд матчу Олександрія – Сент-Етьєн