"Баварія" призначила головним тренером Хансі Фліка, який повинен тренувати команду до кінця сезону, або до завершення календарного року.

Читайте також: Моурінью, тен Гаг чи Почеттіно: хто очолить "Баварію"

Німецьке видання Bild повідомляє, що Почеттіно очолить "Баварію" влітку. Це начебто дасть аргентинцю декілька місяців, щоб вивчити основи німецької мови.

Водночас Bild повідомляє, що в "Баварії" більше не вимагатимуть від головного тренера знання німецької. Це начебто пов'язано з тим, що президентське крісло покинув Улі Геннес. Він був прихильником правила, що тренер "Баварії" повинен володіти німецькою.

Зокрема, Пеп Гвардіола та Карло Анчелотті були вимушені вивчити німецьку, щоб очолити мюнхенців.

Видання пише, що спортивний директор "червоних" Хасан Саліхаміджич є великим шанувальником Почеттіно. За інформацією Bild, він вже зустрічався з агентами аргентинця в минулому.

Це цікаво: Названо зарплату Моурінью: португалець увійшов у топ-5 оплачуваних тренерів світу

TheAthleticUK також повідомляє про інтерес "Баварії" до Почеттіно. Видання зазначає, що керівники чемпіонів Німеччини захоплюються Почеттіно.

Перешкодою на шляху угоди між сторонами видання називає все те ж правило знання німецької, а також те, що аргентинець може захотіти привезти в Мюнхен всіх своїх помічників.