Рома – Ювентус 2:0
Голи: Флоренці, 79, Джеко, 90+3

"Ювентусу" у цьому матчі нічого не було потрібно. Команда вже стала чемпіоном Італії, тож могла грати у своє задоволення. Натомість "Рома" ще бореться за потрапляння в Лігу чемпіонів. Тож їй обов'язково треба було перемагати "б'янко-нері".

До слова: Лунін став одним з кращих гравців "Леганеса", але пропустив два голи

Але саме "Ювентус" створив перші гольові нагоди у цьому матчі. Спочатку небезпечно пробивав Куардадо. А згодом Дібала. В обох моментах вище всяких похвал зіграв Міранте, парирувавши обидва удари.

"Рома" на це відповіла ударом Пеллагріні. Але футболіст влучив у перекладину воріт. Виручила рамка воріт і "Рому", коли пробивав Дібала. Перед тим м'яч відбив Міранте, і лише після цього він відлетів у штангу.

У другому таймі моментів було менше. Зате були голи. Правда, перше взяття воріт Роналду не зарахували через офсайд. Зате коли забивав Флоренці у протилежних воріт, положення поза грою не було, як би не сигналізував К'єлліні. Пас в дотик на капітана "вовків" віддав Джеко, і той вже без проблем перекинув Щенсни та забив гол.

Другий гол у матчі "Рома" забила у доданий арбітром час. Відзначився Джеко.

Таким чином "Рома" набирає 62 очки. Стільки ж у "Мілана". Тож команди ділять 5-6 місце у турнірній таблиці. До четвертого "Інтера" (відтак і Ліги чемпіонів) лише одне очко. Але "Інтер" має матч у запасі. Третя "Аталанта" на відстані трьох очок.

Це варто побачити: "Реал" зазнав 11 поразки у чемпіонаті, пропустивши три голи від "Реал Сосьєдад"

"Ювентус" же переможець чемпіонату Італії. Команда програє лише третій матч Серії А, і перший, в якому зіграв Роналду. До цього португалець пропустив матчі проти "Дженоа" та "СПАЛ", які "Юве" програв на виїзді.