За словами Сіренка, спорт це політика. На його думку, ці речі не повинні зв'язуватися. "Втім, це мрії, які ніколи не збудуться", – сказав Владислав.

Читайте також: Гвоздик про війну з Росією: Президенту потрібна була завіса, щоб грабувати нашу країну

Він заявив, що росіяни, які воюють проти України, є злими. Але Сіренко дотримується думки, що є хороші й погані люди, незалежно від їх національності.

Росія – це Росія. Скрізь є хороші й погані люди. У кожній країні та кожній релігії. Тому я не буду говорити, що вся Росія погана. Ті люди, які приходять на нашу землю і воюють проти нас, звичайно, злі. Однак не всі там розділяють таку точку зору,
– цитує боксера "Главком".

Сіренко був у тренувальному таборі росіянина Олександра Повєткіна й підтвердив, що спортсмени обговорювали відносини між Україною та Росією.

А як без цього? Ті відповіді, які я отримував від людей, українцям би сподобалися. Вони все добре розуміють. Інша справа, що не всі нормальні. На щастя, з такими мені спілкуватися не доводилося. Розумію, що таку думку сприйме не кожен. Хтось після цих слів стане розповідати, який я поганий. Але це моя точка зору,
– сказав Сіренко.

Спорт24 писав, що у попередньому бою Владислав Сіренко переміг росіянина Дениса Бахтова (39-15, 26 КО) в рамках вечора боксу в ПАР. Українець пресингував свого суперника весь бій і після серії ударів в сьомому раунді рефері був змушений зупинити поєдинок.

Наступним суперником Владислава став італієць Айван ді Берардіно. Це буде чемпіонський бій. На кону стоятиме титул чемпіона EBP (Eurasian Boxing Parlament) в суперважкій вазі. Бій запланований на 11 жовтня в німецькому Карлсруе.