Що відомо про стан Даніеле Ругані

Футболіст розповів, що він в порядку, подякував медикам, а також попросив людей дотримуватися правил безпеки, що дозволяють уникнути зараження.

До теми Скільки людей захворіло на вірус з Китаю та у яких країнах: онлайн-мапа

Ви знаєте новини, і тому я хочу заспокоїти всіх тих, хто турбується про мене – я в порядку. У цей момент я зобов'язаний подякувати всіх лікарів і медсестер, які борються в лікарнях з цією надзвичайною ситуацією.

Я закликаю всіх дотримуватися правил карантину, тому що цей вірус не робить відмінностей! Давайте зробимо це для себе, для наших коханихі для всіх оточуючих,
– написав футболіст у власному Instagram.

"Ювентус" зараз проводить всі нормативні заходи по ізоляції захисника від суспільства, щоб уникнути подальшого розповсюдження інфекції. Зокрема, клуб становить список осіб, які безпосередньо контактували з гравцем.

Читайте також Коронавірус і спорт: які події перенесли та скасували

  • Раніше через коронавірус призупинили італійську Серію А та іспанську Ла Лігу. Матчі без глядачів пройдуть у Франції, Німеччині, Україні, Польщі, Грузії, Румунії та інших країнах.
  • 23-річний захисник німецького "Ганновера" Тімо Хюберс захворів на коронавірус. Гравець здав тест, який показав позитивний результат.

Найцікавіші новини спорту – підписуйтеся на наш Twitter та Telegram.