Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін на своїй сторінці в Facebook відповів на заяви головного тренера "Динамо" Олександра Хацкевича.

Читайте також: Скандальний епізод, за який Фонсека вилаяв Хацкевича після матчу "Динамо" – "Шахтар": відео

"Я впевнений, більш того, навіть переконаний, що Хацкевич шкодує про сказане. Тренер "Динамо" не перший сезон в Києві і прекрасно повинен знати, що "Шахтар" багато років є одним з лідерів за кількістю футболістів, делегованих в різні збірні України. "Шахтар" набрав найбільшу кількість очок для нашої країни в єврокубковому рейтингу. "Шахтар" єдиний український клуб часів незалежності, який завоював престижний європейський трофей", – сказав Палкін.

Також генеральний директор "гірників" зазначив, що "Шахтар" був, є і буде тільки українським клубом.

Читайте також: Гравець "Шахтаря" та збірної України несподівано поголився налисо

"Хацкевич також відмінно повинен знати, що один з ключових принципів європейського футболу – це толерантність і повага. Тому топові європейські клуби представлені гравцями з усього світу, і там в голову нікому не прийде ділити їх на своїх і чужих. У зв'язку з цим, зазначу таке: "Шахтар" був, є і завжди буде українським клубом і ми ніколи не будемо (і не дозволимо іншим) використовувати національну тематику в боротьбі на футбольному полі і за його межами", – заявив Сергій Палкін.

Нагадаємо, що "Динамо" мінімально перемогло "Шахтар" у 3-му колі УПЛ.

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24