Промоутер українця Дмитро Єлісєєв розповів, що в команді розглядають для об'єднавчого бою чемпіона WBC Чарлі Едвардса та Моруті Мталане, який володіє поясом IBF.

Читайте також: Усик хоче завоювати всі пояси у надважкій вазі

Однак, за словами Єлісєєва, організувати об'єднавчий поєдинок складно, оскільки ніхто не хоче втрачати чемпіонський пояс.

Об'єднавчі бої отримати складно, тому що ніхто не хоче втрачати свої пояси. Один боксер буде з двома титулами, а іншій – залишиться ні з чим. Колишні спаринг-партнери Артема стали чемпіонами світу – Чарлі Едвардс за версією WBC і Моруті Мталане за версією IBF. З ними ведемо прямі переговори, але поки нічого не вдається.

Вони не відмовляються, але і не погоджуються. Думаю, Артем найбільше хоче боксувати з Едвардсом, це боксер Едді Хірна. Спробуємо, щоб до кінця року цей бій відбувся,
– цитує промоутера Xsport.

Чемпіон світу в найлегшій вазі за версією WBA українець Артем Далакян проведе свій третій захист пояса. Українець зустрінеться з офіційним претендентом з Таїланду Саравутом Таворнхамом (20-1, 15 КО) 15 червня.

Серед українських боксерів поєдинок за титул WBC проведе Василь Ломаченко. Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі битиметься проти Люка Кемпбелла.