"Найгарячіший двобій осені" – так названо цей матч на офіційному сайті Федерації баскетболу України. Погоджуються з таким визначенням і наставники команд-суперниць.

Володимир Коваль, головний тренер "Будівельника":

- Готуємося серйозно, ретельно аналізуємо гру суперника. Дуже багато дрібниць впливатимуть на результат. "Дніпро" має сильний склад, вони довго грають разом, відчувають одне одного, знають, хто на що здатний, демонструють швидкий атакувальний баскетбол. Цей матч покаже ступінь нашої готовності битися за найвищі місця у Суперлізі.

Денис Журавльов, головний тренер "Дніпра":

- Хотілося б продовжити переможну серію у матчах з "Будівельником". Звісно, це буде нелегко. У нас взагалі легких ігор не буває. Впевнений, і "Будівельник" змінився, став набагато сильнішим, більш збалансованим. Киян, напевно, можна віднести до наших найсильніших суперників у чемпіонаті України. І тому нам ще більше хочеться обіграти сильного суперника.

Цього ж дня, 11 жовтня, відбудуться ще два цікавих поєдинки. "Черкаські Мавпи" на своєму майданчику зіграють з харківським "Політехніком" в рамках Суперліги Парі-Матч. А южненьский "Хімік" прийматиме турецький "Істанбул" в 2-му кваліфікаційному раунді Кубка Європи ФІБА.

Читайте також: "Будівельник" і "Хімік" стартували в Суперлізі з перемог