У ході тренування баскетболісти БК "Запоріжжя" Кіндал Хілл, Майкл Холтон, Станіслав Овдєєнко, Юрій Кондраков під керівництвом головного тренера Валерія Плеханова та помічника Дмитра Щиглінського продемонстрували не лише свої баскетбольні навички, а й ознайомили всіх охочих з тонкощами баскетбольного життя.

Читайте також: "Дніпро" розгромив "Черкаські Мавпи" у першому матчі за Суперкубок України

У рамках акції відбулася товариська гра між імпровізованими "збірними" журналістів, вболівальників та гравців "БК Запоріжжя". На майданчику точилася справжня боротьба, яка завершилася перемогою сильніших.

Наразі БК "Запоріжжя" продовжує готуватися до нового баскетбольного сезону, який, за словами тренера клубу, має бути щедрим на перемоги.

Читайте також: Українець Пустовий зіграв перший матч за "Барселону" у матчі Суперкубку Іспанії

Всеукраїнська акція "Тренування із зіркою" відбулася 21 вересня на майданчику нового Палацу спорту "Юність". Організаторами заходу виступили баскетбольний клуб "Запоріжжя" разом з Федерацією баскетболу України та титульним спонсором чоловічої Суперліги TM "Parimatch". За словами представника TM "Parimatch" Вадима Місюри, такі заходи – це вдалий метод популяризувати спорт та здоровий спосіб життя серед українців.