У свіжому випуску журналу Нік Бідуелл зазначив молодих футболістів, які змогли зарекомендувати себе на ЧС-2019 U-20 в Польщі.

Читайте також: Футболісти збірної України досі не отримали преміальні за перемогу на чемпіонаті світу U-20

Описувати футболіста просто, як лівого півзахисника, не можна, оскільки цей хлопець здатен робити чимало робити й поза своїм флангом. Талановитий гравець із академії київського Динамо. Жоден інший футболіст збірної України U-20 не зробив такий значний внесок у тріумф команди в Польщі, як це зробив Булеца. Він забив три важливі голи – зокрема, і переможний у півфіналі проти Італії, а також відзначився двома гольовими передачами.

Упродовж усього фіналу він поєднував активність, грамотні передачі, техніку, швидкість і непогану роботу на оборону. Булеца отримав повністю заслужене друге місце за підсумками опитування на турнірі,
– написав журналіст World Нік Бідуел про Сергія Булецу.

До головних талантів Європи також потрапили Лі Кан Ін, Рауль Белланова, Александер Арвальдо, Ібраїма Ньяне, Ліберато Какасе, Сейку Коїта, Мікаель Куїсанс і Кевін Мієр.

Збірна України з футболу U-20 під керівництвом Олександра Петракова вперше в історії стала чемпіоном світу. У фіналі українці обіграли збірну Південної Кореї.

Олександру Петракову було присвоєно почесне звання "Заслужений працівник фізичної культури та спорту України".