Меркушина заявила, що Антхольц завжди був для неї валідольним етапом по стрільбі.

Читайте також: Йоганнес Бьо оформив золотий дубль на етапі у Антхольці, українець Прима лише 26-й

"Ходом, в принципі, тут завжди більш-менш. Стрільба тут чомусь мені не йде, можливо, це висота, чи вітер якийсь не такий...", – сказала Анастасія.

Стосовно сьогоднішньої гонки, думаю, що стоячи точно надто хотілося попасти, тому що я вже перед цим наробила помилок. А по лежці, в останній час у мене є трошки якесь піддьоргування, всі три промахи були габаритні. Річ у тому, що в Антхольці не проходять габарити зовсім. Видно, установки підкручені настільки, що габарити не проходять, тому треба стріляти чисто. Я себе не виправдовую, помилка – є помилка. Знов доведеться працювати, що тут скажеш!
– резюмувала біатлоністка в ефірі UA.Перший.

За словами Анастасії, вона не спілкувалася з сервіс-бригадою перед стартом, але лижі працювали на рівні з усіма іншими спортсменками.

У мене немає ніяких претензій, я прекрасно зі спини наїжджала, все працювало. Траса складна була в тому плані, що вона глянцувалася – нестабільно було, що лижі під тобою трішки ходять. Але ж це всім так! Таке враження, що вночі пройшов якийсь ураган, бо багато гілляк нападало і волонтери навіть сьогодні продували трасу, щоб весь цей бруд прибрати
– зазначила Меркушина.

Українка Валентина Семеренко, яка мала стартувати 60-ю, участі в гонці не взяла. Перемогу ж у запеклій боротьбі здобула італійка Доротея Вірер.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram