Мова йде про матч "Олександрія" – "Арсенал-Київ". На 34 хвилині матчі гравець олександрійців Антон Шендрік порушив правила у штрафному майданчику суперника – завдав удар рукою в обличчя. Однак за це порушення отримав лише жовту картку.

Читайте також: Олександрія – Арсенал-Київ: відео голу та моментів матчу

"Під час виконання кутового удару Антон Шендрік заважає щільна опіка з боку гравця "Арсеналу" Оскара Альберто Піріса. Він звільняється від суперника, завдаючи удару останньому відкритою долонею йому в обличчя. Такі дії слід розцінювати як агресивну поведінку і гравця "Олександрії" слід було вилучати (червона картка). Санкції у цьому конкретному випадку у вигляді лише штрафного удару та жовтої картки не є правильним рішенням. Як би була застосована система відеоповтору, то після перегляду рішення щодо жовтої картки було б змінено на червону картку", – йдеться в рішенні арбітрів.

Варто зазначити, що "Олександрія" перемогла завдяки єдиному голу, який було забито вже після цього епізоду у другому таймі.

Читайте також: Неоднозначна перемога "Шахтаря", "Динамо" не зіграло проти "Маріуполя": підсумки 4-го туру УПЛ

Щодо інших спірних епізодів, то комітет арбітрів погодився з рішеннями суддів під час матчу. Серед них і вилучення гравця ФК "Львів" у матчів проти "Олімпіка", не зарахування голу "Шахтаря" у ворота "Ворскли", та попередження гравцю "Зорі" Богдану Михайличенко за симуляцію у матчі проти "Карпати".

Більше новин зі світу спорту читайте у нашому розділі Спорт24