Кілька місяців тому промайнула інформація про те, що український бізнесмен придбав словацький клуб. Про це повідомляли місцеві журналісти. Але ні ім'я бізнесмена, ні назва клубу не афішувалися.

Читайте також: "Зоря" перемогла "Львів" і вийшла у півфінал Кубка України: відео

Незабаром стало відомо, що в словацькому клубі "Локомотива" з Кошице прописався екс-гравець ФК "Львів" Араужо. А 10 квітня туди ж перейшов чи не єдиний справді перспективний українець з системи ФК "Львів" Вадим Янчак.

Видання Betnews365 зв'язалося з двома словацькими журналістами, які на умовах анонімності розповіли, що між "Локомотивою" і ФК "Львів" дійсно є зв'язок. Власник ФК "Львів" український бізнесмен Богдан Копитко купив скромний словацький клуб, який буде активно співпрацювати з представником УПЛ.

З великою часткою ймовірності можна припустити, що ФК "Львів" буде відправляти в Словаччину тих футболістів, які не мають ігрової практики. У свою чергу, в напрямку УПЛ можуть послідувати гравці, які добре проявлять себе в словацькій команді.

Читайте також: ФК "Львів" почали покидати бразильці

За 8 турів до завершення сезону "Локомотива" знаходиться в зоні вильоту. Але конкуренція така, що остання 16 команда відстає від 11 місця на 3 очка. У складі команди з Кошице крім Араужо виступають ще 8 бразильців.

Ставка на бразильців це один із принципів трансферної діяльності ФК "Львів". У складі західноукраїнської команди залишилося 13 гравців з цієї країни.

Спорт 24 писав, що у понеділок, 8 квітня, "Львів" та 53-річний Юрій Бакалов прийняли рішення розірвати контракт за згодою сторін. Наразі клуб залишається без головного тренера, але "Львів" розглядає на заміну Бакалову ряд кандидатур і має намір оголосити ім'я нового наставника в найближчі дні.

Підписуйтеся на наш Twitter та Telegram