Українка біатлоністка Юлія Джима фінішувала другою у спринтерській гонці. Вона допустила два промахи та відстала від переможниці – німкені Франциски Хільдебрант на 32 секунди. Із третім часом на фініш прийшла Кінга Міторай із Польщі, у неї один промах у пасиві, повідомляє UA:Біатлон.

Читайте також: "Спортивний Оскар 2017": у Києві роздали нагороди

До квіткової церемонії потрапила й Ірина Варвинець із шостим результатом (+55,0). Марія Кручова (+2:50,0) та Валерія Дмитренко (+2:54,2) фінішували 21-ою та 22-ою відповідно.

Щодо чоловіків, то найкращим серед українців у спринтерській гонці став Руслан Ткаленко. Попри чисту стрільбу, на трасі він програв переможцю швейцарцю Беньяміну Вегеру понад хвилину, який допустив один промах. Другий час зафіксовано у Андрейса Растаргуєвса із Латвії, він теж одного разу схибив при стрільбі. А трійку лідерів замкнув Домінік Ландертінгер, відпрацювавши чисто на вогневих рубежах.

Сергій Семенов з двом промахами – 13-ий (+1:41,0), Артем Прима тричі промахнувся і фінашував 19-им (+1:56,5). Артем Тищенко з 44-им результатом (3:11,0) допустився аж чотирьох промахів