Закрита територія, професійна охорона та 149 камер відеоспостреження все це робить проживання у елітному комплексі комфортним та безпечним.

"Найкраща система безпеки – це коли технічні засоби захисту працюють спільно з фізичною охороною. Тільки так можна досягнути високого рівня безпеки наших мешканців. Це система контролю доступу, система відеонагляду, яка поширюється як по всій території об’єкту, так і поза межами і всередині самого житлового комплексу", розповів керівник служби безпеки ЖК PecherSKY Іван Косинський.

Окрім охорони самого будинку та його території, індивідуальною системою сигналізації обладнана ще й кожна квартира. Це дозволяє мешканцям комплексу почувати себе у максимальній безпеці. Також комплекс має сучасну протипожежну систему, що миттєво реагує на спалах та гарантує швидку евакуацію людей.

"Якщо раніше потенційних клієнтів цікавило місцезнаходження комплексу, планування квартир та інфраструктура, то останнім часом питання безпеки зайняли одне з провідних позицій. Кожен мешканець хоче бути на 100 відсотків впевнений в своїй безпеці, безпеці сім’ї та дітей", зазначив менеджер відділу продажів ЖК PecherSKY Максим Вотінцев.

Особливу увагу у житловому комплексі приділяють малечі. Грають та відпочивають дітлахи на спеціальному майданчику, розташованому у внутрішньому дворі, а потрапити туди можливо лише після ідентифікації охоронцями. Житловий комплекс PecherSKY був введений в експлуатацію у 2014 році. Нині понад 70% квартир вже заселені.