Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Тарт з інжиром та горіхами: як приготувати ідеальний осінній десерт

      593 Читать новость на русском
      Рецепт тарту з інжиром та горіхами
      Рецепт тарту з інжиром та горіхами / Еlle

      Що може бути кращим після холодного осіннього дня закутатись в ковдру та поласувати чимось солодким? Для осінніх ласощів краще обирати сезонні продукти – наприклад, інжир та горіхи, з яких можна спекти смачний та поживний тарт.

      Рецептом тарту з інжиром та грецькими горіхами поділилася фуд-блогер Настя Ганджа.

      Читайте також: 5 вишуканих десертів, які ви зможете приготувати вдома

      Інгредієнти для основи тарту:
      - 150 г вершкового масла;
      - 95 г цукрової пудри;
      - сіль;
      - 30 г мигдалевого борошна;
      - 50 г жовтків;
      - 250 г цільнозернового борошна (можна звичайного).

      Для начинки тарту:
      - 160 г вершкового масла;
      - 160 г коричневого цукру (можна білого;
      - 3 яйця;
      - 190 г перемелених грецьких горіхів;
      - 4-5 шт свіжого інжиру;
      - 1 ч.л. кориці.

      Як приготувати тарт з інжиром та грецькими горіхами:

      1. М'яке масло збийте з цукровою пудрою, сіллю та мигдалевим борошном в пухку масу. Додайте жовтки та вимішайте до однорідності.

      2. Для однієї порції тарту вам знадобиться 350 грамів тіста. Решту можна заморозити. Перед випіканням загорніть тісто в харчову плівку та залиште в холодильнику на 1-1,5 години.

      Основа тарту – пісочне тісто
      Основа тарту – пісочне тісто

      3. Охолоджене тісто розкатайте товщиною 3-4 мм. Викладіть тісто у форму, яку не потрібно змащувати маслом. Тісто у формі поставте на 1,5 години в холодильник.

      5. Через 1,5 годин накривайте основу для майбутнього тарта пергаментом та насипте зверху горох або іншу крупу. Випікайте основу з крупою 20 хвилин. Потім вийміть крупу та допікайте тісто ще 10 хвилин до рум’яності.

      Тарт з інжиром та горіхами?: рецепт приготування з фото
      Тарт з інжиром та горіхами?: рецепт приготування з фото

      6. Для начинки: збийте масло з коричневим цукром, додайте яйця, ще раз збийте. Додайте горіхи та добре перемішайте.

      7. Вилийте начинку в основу для тарта, зверху розкладіть шматочки інжиру та посипте корицею. Випікайте при 180 С протягом 30 хвилин.

      Подавайте тарт з інжиром та горіхами охолодженим
      Подавайте тарт з інжиром та горіхами охолодженим

      Джерело: Еlle
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук