Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Три незвичайних способи приготувати гречку

      2645 Читать новость на русском
      Як приготувати гречку: незвичні способи
      Як приготувати гречку: незвичні способи / kolobuga

      Гречка – одна із найкорисніших круп. До того ж, вона дуже легка в приготуванні. Але якщо вам набрид звичайний гарнір з цієї крупи – пропонуємо приготувати її по-новому.

      Гречка має високий вміст вітамінів групи В, також вона містить калій і магній. Це дієтична крупа, тому її додають в раціон ті, хто дотримується здорового харчування, або ж хоче схуднути. Але гречка – це не лише нудний гарнір, і ці три рецепти у цьому вас переконають.

      Читайте також: Мармелад із цибулі: як приготувати оригінальну закуску

      Гречаний гуляш

      Інгредієнти:
      гречка 150 гр.
      болгарський перець 1 шт
      помідори 2 шт.
      баклажан 1 шт
      гострий перець 1 шт.
      суміш трав
      приправа паприка
      оливкова олія
      томатна паста
      цибуля, часник

      Рецепт гуляшу з гречкою
      Рецепт гуляшу з гречкою

      На оливковій олії потушкуйте дрібно порізану цибулину і зубчик часнику. Додайте помідори, перець і кабачки, порізані кубиками. Відваріть гречку і додайте в сковорідку разом з томатною пастою, приправами і травами. Тушіть на повільному вогні ще 5 хвилин.

      Гречані оладки

      Інгредієнти:
      гречка 150 гр
      яйце 1 шт
      борошно 2 ст. л
      кефір 50 мл
      оливкова олія

      Рецепт оладок з гречки
      Рецепт оладок з гречки

      Відваріть гречку і ретельно перемішайте її з борошном, яйцем і кефіром. Смажте оладки на сковорідці з мінімальною кількістю масла.

      Різотто з гречкою

      Інгредієнти:
      гречка 150 гр
      печериці 300 гр
      вершки 50 мл
      вершкове масло 10 гр
      біле вино 50 мл
      цибуля, часник

      Рецепт різотто з гречкою
      Рецепт різотто з гречкою

      На розтопленому вершковому маслі обсмажте цибулю та часник. Додайте гриби і вершки. Відваріть гречку і додайте її до грибів. Тушіть на повільному вогні, поступово додаючи до соусу вино. При подачі можна посипати пармезаном.

      Джерело: Еdinstvennaya.ua
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук