Ми звикли готувати млинці на пшеничному борошні, а що якщо спробувати їх дещо іншими – гречаними.

Читайте також Легко та швидко: курячий шніцель із хрусткою скоринкою всього за 5 хвилин

Українська кондитерка Ліза Глінська поділилася з читачами рецептом гречаних млинців, аби кожен міг спробувати їх вдома.

Рецепт гречаних млинців

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 18 штук

Приготування:

  • Заливаємо окропом гречане борошно та перемішуємо.
  • Додаємо яйця, цукор, сіль та половину теплого молока.
  • Додаємо пшеничне борошно, змішуємо тісто блендером, вливаємо залишок молока та розтоплене вершкове масло.
  • Обсмажуємо млинці на розігрітій сковорідці з обох боків.
  • Їх можна їсти як з м'ясною чи рибною начинкою, так і поливати медом чи сметаною.

Смачного!

Популярні начинки для млинців:

  • курятина та гриби
  • курятина з овочами: морква, цибуля
  • кисломолочний сир з родзинками
  • кисломолочний сир з часником і кропом
  • варення чи джем
  • шоколадна паста
  • згущене молоко чи іриски
  • тушкована чи консервована риба
  • морква з горошком
  • яловичий фарш з овочами