Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво у своєму інстаграмі поділився чудовим рецептом картоплі на вогні. Спробуйте втілити його в життя – вам сподобається.

Буде смачно Фаршировані перці із сиром і рисом: готуємо смачну вечерю за 4 кроки

Картопля на вогні

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 картоплини;
– 100 грамів копченої грудинки чи бекону;
– сіль, перець мелений, паприка копчена, часник сухий до смаку.

Дивіться, як приготувати картоплю на вогні: відео

Приготування:

  1. Грудинку наріжте смужками та шматочками. Приправте сіллю, перцем меленим, паприкою та часником.
  2. Наріжте картоплю слайсами.
  3. Наштрикніть картоплю на шампур, чергуючи її з беконом.
  4. Обгорніть шампур в міцну фольгу.
  5. Запікайте до готовності картоплі 20 – 45 хвилин у фользі, зважаючи на жар, та 10 хвилин без фольги на відкритому вогні, змастивши олією для рум'яної скоринки.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати дуже смачний рататуй з кабачків та томатів.