Яйця – це основа традиційного майонезу, але цього разу ми обійдемося без них. Переживати за саме нічого, адже цей рецепт точно не розчарує, стверджує Ukr.Media.

Цікаво У фрукті не залишиться ані краплини: як вичавити з лимона весь сік – секрет барменів

Рецепт домашнього майонезу

Час: 10 хвилин

Порцій: 1

Інгредієнти:
– склянка рідини від консервованого горошку;
– чайна ложка гірчиці;
– одна склянка рослинної олії;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Спочатку потрібно вилити рідину з банки з горошком в блендер, додати сіль, перець і гірчицю. Включаємо блендер і починаємо збивати.

  2. Потім поступово додаємо олію.

  3. Не варто вливати всю кількість одразу, краще додавати її порціями, продовжуючи збивати.

  4. Коли соус набуде потрібної текстури та кольору, можна вимикати блендер.

Смачного!

Цей паштет став зіркою: цікавий рецепт з квасолею.