Про це повідомила експерт з якості та безпеки харчових продуктів Олена Сидоренко, передає "Обозреватель".
Читайте також: Які шкідливі звички в харчуванні ми отримали у спадок від СРСР
Експертка зазначила, що ці ризики стосуються навіть свіжих на вигляд продуктів.
Вона наголосила, що ризики особливо стосуються білкових продуктів, які насправді фальсифікуються найбільше і найшвидше псуються.
Продукти, куплені на вулиці, можуть спровокувати небезпечні хвороби
"Молочні продукти, кисломолочні, дуже часто підробляють молоко, додаючи в нього пральний порошок. М'ясо дуже небезпечне, адже ви знаєте, скільки сьогодні хвороб. І іноді це м'ясо повинно бути утилізовано, а замість цього воно реалізується", – обурилася Сидоренко.
Більше новин, що стосуються лікування, медицини, харчування, здорового способу життя та багато іншого – читайте у розділі Здоров'я.