Бійці захопили під Авдіївкою ворожий танк та БМП

Українські бійці захопили під Авдіївкою ворожий танк та БМП, а поблизу Горлівки - знищили артилерію бойовиків. Про це повідомляє інформаційний спротив. Минулої ночі біля Маріуполя ліквідували групу кадирівців.

Під Мар’їнкою підірвався смертник

При цьому, найманці все ж наступають. Під Мар’їнкою підірвався смертник, загинув водій та солдат, є поранені. Про це повідомляє “Думская”. Інцидент стався напередодні. Бойовики накривають вогнем Луганщину. Активно агресор використовує системи залпового вогню "Град". Без упину атакує населені пункти.

Внаслідок обстрілу Попасної загинуло двоє людей, є поранені. Травмовані також цивільні у Щасті.

За добу відбулося більше 100 атак

За добу відбулося більше сотні терористичних атак. За добу ми втратили 7 бійців, більше 20 поранені. У госпіталях і лікарнях перебувають 309 військовослужбовців, 19 з них - важко поранені. Близько двох сотень українських бійців зараз у полоні.

Бойовики маневрують на всіх ділянках зони АТО. Біля Станиці Луганської українські бійці завдали по терористах удару на випередження. Проросійські найманці готувалися до штурму. У перервах між атаками, сепаратисти ховаються у житлових домівках. Розважаються, руйнуючи комунікації.

В окупованому Криму - нарощення сил агресора

Нарощення військової сили на території окупованого Криму. Для цього Росія використовує українські військові об’єкти. Десантникам агресора додатково прибули гелікоптери та літаки. Окрім цього, більшає бойовиків поблизу українсько-російського кордону.