Спікер Володимир Рибак оголосив день трибуни. Усі охочі депутати висловили свої гіпотези, як вивести країну з політичної кризи. Опозиція наполягає проголосувати за конституційний акт, який зареєстрували у парламенті.

Однак у порядок денний постанову про конституційний акт не включили. Лідери фракцій пішли радитися, як далі працювати і яким чином змінювати Конституцію.

Без голосів регіоналів меншість не назбирає потрібних 226 голосів за конституційний акт. Але якщо не домовляться у стінах парламенту - збираються йти до президента і вмовляти його повернутись до Конституції 2004 року.

У Партії регіонів вважають, що сьогодні у Верховній Раді так і не вирішать, як втілити в життя конституційну реформу. Регіонали відмовляються голосувати за постанову опозиції, самі ж пропонують змінювати Конституцію або шляхом референдуму або довготривалої роботи в парламенті.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вимагає від фракції "Батьківщина" відмовитись від ідеї повернення Конституції 2004 року. Відповідний лист прочитав на засіданні фракції захисник екс-прем'єра Сергій Власенко - повідомив на своїй сторінці в Facebook Віктор Балога. Також Тимошенко вимагає вийти з усіх переговорів із Віктором Януковичем та не погоджуватись на будь-які конфігурації уряду за участі опозиції. Однак ця інформація для преси закрита, а депутати з фракції "Батьківщина" відмовляються її коментувати.

Своєю чергою, перший заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов виданню "Закон і бізнес" заявив, що варіант опозиції не має перспектив. Він вважає, що сам метод неконституційний, а Конституція зразка 2004 року не зможе задовольнити потреб суспільства.