Борис Бояркін колишній інспектор ДАІ з Житомира. Він на камеру розповідає про корупцію у Державтоінспекції: плани по штрафах та суми, які кожен здає керівництву.

Активіст "Дорожнього контролю" Дмитро Кравчук, якому й сповідався екс-даішник, каже: інспектор вийшов на нього сам.

Сам мені зателефонував, представився другою особою, що в нього є матеріал з приводу його керівництва. Я приїхав, звичайно не сам, нас багато приїхали, думали, що підстава. Ні, прийшов той інспектор і сказав, що може розповісти всі схеми корупції, які ходять на даний момент,
— розповів він.

У МВС ще напередодні пообіцяли перевірити факти, про які говорить Борис. Але зауважили: цього інспектора звільнили ще в грудні за прогули. А сьогодні керівництво ДАІ взагалі заявило: Бояркін - утік! І звинуватили його у тероризмі. Мовляв, чоловік уже тривалий час переховується на окупованій території, перейшов на бік сепаратистів і начебто закликає до цього своїх колег.

Під час того, як тривав обстріл, Бояркін запропонував мені та громадянину "М" перейти на сторону терористів мотивуючи тим, що у нього там є багато друзів та знайомих. Нас візьмуть у полон, а батько Бояркіна нас визволить, так як знає багато впливових людей терористів ДНР і нас відпустять,
— йдеться в рапортах колишніх співробітників Бояркіна.

Такі заяви ДАІ безглузді, каже автор відео Кравчук. Бояркін зараз на Житомирщині. Останнього разу Дмитро спілкувався з ним кілька днів тому. Колишній працівник ДАІ переховується від керівництва через погрози.

А зараз прокуратура Житомира проти викривальника корупційних схем Бориса Бояркіна порушила аж два кримінальні провадження. Йому інкримінують зловживання владою та шахрайство.