Про це він сказав у Житомирській області.

Володимир Литвин висловив здивування, що питання зустрічі з Президентом переноситься у політичну площину, оскільки деякі опозиціонери і так дуже часто бувають на Банковій.

Володимир Литвин сказав, що керівники усіх фракцій мають взяти участь у цій зустрічі, якщо все ж буде остаточно визначена її дата.

"Я думаю, якраз буде чудова можливість висловити свою позицію, своє бачення того, що відбувається в Україні. Бо коли я почув інформацію, що це має бути закрита зустріч лише з представниками опозиції, то виникає питання: якщо, Президент напише доручення Верховній Раді, як виконувати ті пропозиції, які запропонує опозиція?", — зауважив спікер.

Він наголосив, що, так чи інакше, потрібен широкий діалог між лідерами фракцій та керівництвом України, і потрібно виходити на ті рішення, які потрібні.

"А в якому форматі буде зустріч, я думаю, в даному разі слово — за Президентом", — додав він.

Нагадаємо, зустріч Президента з лідерами фракцій запланована на наступний пленарний тиждень, який відбудеться 13-16 березня. Лідери фракцій НУ-НС Микола Мартиненко і "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем’якін заявили, що опозиційні сили наполягають на публічній зустрічі з Віктором Януковичем без залучення провладних фракцій.

Микола Томенко заявив, що зустріч
Януковича з лідерами парламентських фракцій безглузда.