Один чоловік помер від серцевого нападу поруч з будівлею парламенту. Ще одну жінку затоптав натовп.

У людей, які стояли з самого ранку під Радою, увірвався терпець, правоохоронці не змогли стримати два табори протестувальників, а лідерам не вдалося вмовити людей розійтися в різні боки.

Мітингувати до Верховної Ради Криму вийшли з одного боку кримські татари — вони виступають за територіальну цілісність України, з іншого боку — активісти проросійських організацій та козацтва, які вимагають від кримської влади не визнавати владу у Києві. Люди весь час перегукували один одного скандуваннями.

Позачергова сесія, через яку зібралися кримчани, так і не відбулася. Прийшли лише 48 депутатів, цього не вистачило для кворуму. Спікер зачитав проект заяви та пішов.

Група мітингувальників з числа кримських татар, увірвавшись у будівлю парламенту, висловили свій протест депутатам, яких зустріли в холі, та поставили їм ультиматум.

Негайно вирішити питання сепаратизму в Криму — даємо два дні, щоб це було вирішено.

Після остаточної заяви про скасування сесії, лідери закликали людей розходитись. Як наслідок, кримські татари відступили від будівлі парламенту, так само посунулись і проросійські активісти.

На останок група радикально налаштованих чоловіків спалила біля парламенту російський триколор.