Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"У результаті вибуху загинули 3 прикордонників: двоє - на місці події, один - під час транспортування до медичного закладу, ще 2 отримали тяжкі поранення", - зазначили у відомстві.

Згідно з повідомленням, в зоні бойових дій активно здійснюється повітряна розвідка Російською Федерацією.

Впродовж доби прикордонники двічі фіксували БПЛА: на одному із блокпостів поблизу Маріуполя, та на адміністративному кордоні з АР Крим на ділянці пункту контролю "Чонгар".

Також у прес-службі наголошують, що РФ продовжує концентрувати бронетехніку, сили бойовиків та регулярних військ в Новоазовському районі Донецької області.

Зокрема, поблизу н.п. Саханка Новоазовского району Донецької області виявлено 50 одиниць важкої військової техніки (танки, БМП, БТР, вантажні автомобілі).

Також з РФ до Новоазовська зайшло 2 танки, 3 САУ та 8 "Уралів" з особовим складом.

У районі н.п. Безіменне Новоазовського р-ну Донецької області спостерігається велике скупчення техніки та живої сили противника, в т. ч. засобів радіорозвідки.

Як відомо, Дмитро Тимчук повідомив, що з території Росії у напрямок Новоазовська перекинуто не менше 180 одиниць військової техніки: танки, БМП та БТР, а також кілька одиниць РСЗВ "Град".