Російське економічне диво. За 12 років при владі прем’єр-міністр Росії Володимир Путін через своїх родичів та друзів створив фінансову імперію, вартістю близько $80 млрд. Це куди більше, ніж активи найбагатшої людини на планеті. Про Володимира "Великого" та його "імперію" читайте на шпальтах тижневика "Корреспондент" у статті "Русское экономическое чудо".

З якої ноги став сьогодні президент? Про це щоразу запитують себе українські міністри та губернатори, прочитавши за сніданком порцію свіжої преси з чутками про нові відставки. Віктору Януковичу така невизначеність у лавах своїх безпосередніх підлеглих, схоже, приносить задоволення. Чому заляканий міністр - хороший міністр читайте у свіжому номері тижневика "Власть денег" у матеріалі "Хороший министр - напуганный министр".

Зірки зійшлися - Верховна Рада 320 голосами "за" прийняла поправку до Законів "Про рекламу" та "Про телебачення і радіомовлення". Згідно з ініціативою депутатів від Партії регіонів, БЮТ і Компартії, забороні відтепер підлягає будь-яка реклама у ЗМІ послуг екстрасенсів, ворожок, астрологів. Чи вірять народні обранці у забобони знає Weekly ua, деталі у статті "Парламентська хіромантія".